LinkedIn

Over mij

Mijn naam is Antoinette Vinke en ik heb een passie voor winkels. Ik ben gespecialiseerd in de drogisterijbranche. Met veel enthousiasme en plezier doe ik mijn werk in de winkels. Binnen de detailhandel heb ik goede tijden en slechte tijden meegemaakt. Ik kan zeggen dat ik hierdoor veel heb geleerd. Tegenslagen zijn overal; het is maar net hoe je ermee omgaat. Dat maakt het verschil.

Vanaf mijn zeventiende was ik al werkzaam bij drogisterijen in de weekenden. In Brabant heb ik mijn Vakdiploma Parfumerie en Vakdiploma Drogist behaald gekoppeld aan een management opleiding. Tevens heb ik de nascholing voor Drogist elke vijf jaar succesvol afgerond. In de avonduren heb ik toen mijn marketingdiploma NIMA-A behaald. Dit jaar heb ik de coachingsopleiding bij het ICM gevolgd.

Via Trekpleister belandde ik in de leidinggevende functies. Daarna heb ik een nieuwe Etos drogisterij opgestart met twee supermarktmanagers in Gorredijk. Vervolgens werd het tijd om zelf een Etos winkel te gaan franchisen in het centrum van Drachten. Dit heb ik vijftien jaar lang met veel toewijding en plezier gedaan.


Was getekend
Antoinette Vinke

Mijn hart ligt bij het trainen en coachen van mensen op de werkvloer. Ik vind het mooi om samen met het team te kijken waar de knelpunten liggen. Waar lopen de teamgenoten tegenaan? Hoe kunnen we dit verbeteren op een manier die bij het team past? Mijn eigen team heb ik destijds met veel plezier getraind en begeleid.

Daarnaast heb ik verschillende andere drogisterijen getraind zoals: Etos franchise, DA's, DIO, G&W GezondheidsWinkels en zelfstandige drogisterijen. Het team staat direct de volgende dag al anders op de werkvloer. Ieder teamlid is uniek. Door ieder teamlid kleine dingetjes anders te laten doen kan je gezamenlijk grote dingen bereiken.