LinkedIn

Trainingen

Ik lever diensten in opdracht van drogisterijen. Deze diensten bestaan uit het geven van actieve verkooptrainingen aan het personeel.


Vragen


Boris
Bloemen

Doelen

Met deze training bereikt u veel: enthousiasme in het team, een stijging in de omzet per klant en uitermate tevreden klanten. U zult met deze werkwijze een grote vaste klantenkring opbouwen. De kracht van mijn training ligt in zelfbewustwording van de teamleden. Het team leert zelf in te zien hoe zij hun verkoopkracht kunnen vergroten en tegelijkertijd zorgen voor tevreden klanten.

Verkoop in balans

Uw medewerksters gaan aan de slag met opdrachten en rollenspellen om zo van elkaar te leren. De zes stappen van het verkoopproces worden door mij begeleid en gestuurd. Op die manier leert ieder personeelslid waar haar kansen liggen en hoe zij verder kan groeien op het gebied van verkoop.

Verkoop In Balans

  • Ik kom op locatie waardoor iedereen in zijn vertrouwde omgeving is.
  • U kunt direct veel medewerksters tegelijk (maximaal 8 personen) laten trainen omdat de training in de avonduren is en niet overdag wanneer uw winkel open is.
  • Geen lange theorie presentatie maar actief bezig zijn. Hierdoor ontdekt uw personeel zelf haar invloed op de verkoop.
  • Veel praktijkvoorbeelden waar het personeel direct iets aan heeft.
  • U betaalt niet per persoon maar per training.

Kosten

Training Verkoop in Balans:
€ 495,= exclusief BTW, exclusief reiskosten.

De complete training wordt gegeven op twee avonden. In de tussenliggende week krijgt het team werkopdrachten welke in het tweede deel worden besproken.